Vertalingen!

Auteur  
# 28/08/2007 à 14:01 Bob Vangeel
Aidons Marie-Claire a traduire ce site!

Chere Marie-Claire,

J'ai déjà pris la liberté de traduire votre 'appel aux flamands':

Aan iedereen,

Vlaamse vrienden, Nederlandstaligen...

Het spijt me maar mijn Nederlands is niet goed...

Toen ik aan deze kleine site, en later aan de petitie begon, wist ik niet waar we zouden uitkomen, en ook niet dat het zo'n succes zou worden.

Natuurlijk ben ik daar blij mee. Maar ondanks 4 jaar Nederlands en een aanvullende opleiding vijf jaar geleden, is er nog steeds het gebrek aan praktijkervaring en de angst om me te vergissen.

Nu vraagt men mij, en ik begrijp dat, dat alles in het Nederlands vertaald zou worden.
Ik ben zelf helaas niet in staat om dat zonder fouten te doen..

Daarom hang ik af van JULLIE, van jullie hulp, van jullie verbeteringen!

Als u een of meerdere van deze pagina's hier of bij de petitie zou willen verbeteren of vertalen, zou ik daar zeer gelukkig mee zijn!

Afbreken is gemakkelijk... help mij met opbouwen! :)

"Als u op mij stemt ... beloof ik dat ik een intensieve opleiding zal volgen! hihi"

Je vous remercie! Bedankt!

Marie-Claire
# 28/08/2007 à 14:01 Bob Vangeel
Meer vertalingen gewenst!
# 28/08/2007 à 14:18 Bob Vangeel
Le texte 'sortons les drapeaux'

HANG DE VLAG UIT!

En wat als...

En wat als we nu eens beslisten onze kleuren uit te hangen?

Onze vlag aan de ramen van onze huizen te hangen?

Een zichtbaar teken voor iedereen van ons verlangen om boven alles Belg te blijven!

Een teken van onze liefde voor ons vaderland, ons verlangen naar eenheid en van erkenning.

Om aan onze vertegenwoordigers te tonen dat het Belgische volk niet dood is!

Op 11 september wordt onze Koningin Paola 70...

Laten we die datum aangrijpen om aan onze 'verkozenen' (die nog altijd op zoek zijn naar een regering) te tonen dat wij bestaan en dat wij beslist hebben om niet langer passief te zijn!

Om niet langer alles te ondergaan en hen in onze plaats te laten te laten beslissen terwijl ze in ons aller naam zouden moeten handelen!

Op elf september tonen we onze kleuren: Belgique in zwart, geel, rood!
# 28/08/2007 à 14:18 Bob Vangeel
derniere phrase:

Op elf september tonen we onze kleuren: BELGIË in zwart, geel, rood! bien sur ;)
# 29/08/2007 à 18:11 Bob Vangeel
hop!!
# 29/08/2007 à 22:54 Michel
DANK U BOB VOOR ALLES

VOOR ONS LAND HIP HIP HIP HOURRA !
# 30/08/2007 à 17:51 Michèle
Dank u voor alles Bob, u bent iemand die ons land goed vertegenwoordigd!!!!
Wij moeten ons helpen....
# 30/08/2007 à 20:53 Dirk
LEVE BELGIE LEVE DE KONING
# 02/09/2007 à 12:26 Bert
Het is misschien beter de Italiaanse vlag uit te hangen voor "la dolce paola". Vergeet Adamo niet uit te nodigen.
# 02/09/2007 à 23:27 Jan DEVREESE
FDF EN N-VA VERDIENEN GEEN PLAATS BIJ FORMATIEGESPREKKEN! (01.09.2007)


Lees hier het persbericht van B-Plus in reactie op de communautaire problemen aangaande de vorming van de nieuwe federale regering!

CARINE RUSSO EN TONY MARY VERVOEGEN B-PLUS

B-Plus betreurt het communautaire opbod tussen Vlamingen en franstaligen van de laatste weken. Anderzijds zijn we verheugd te kunnen melden dat onze beweging sinds 21 juli maar liefst 400 nieuwe leden heeft bijgekregen, evenwichtig verdeeld over de taalgroepen en afkomstig uit verschillende politieke en maatschappelijke middens!

Wij verwelkomen in het bijzonder Carine RUSSO (senatrice Ecolo) en Tony MARY (voormalig Directeur VRT) en bedanken hen voor hun uitdrukkelijke steunbetuiging.

Deze nieuwe leden komen onze ruim 3.000 reeds toegetreden leden vervoegen, waaronder onder meer : Wilfried Martens, Anne-Marie Lizin, Luc Van Der Kelen, Rudy Aernoudt, Josy Dubié, Hervé Jamar.

B-Plus benadrukt dat een paar decennia van wetenschappelijk onderzoek hebben aangetoond dat de overgrote meerderheid van de bevolking in Vlaanderen, Wallonië en Brussel niet akkoord is met een opsplitsing van België. De opiniepeilingen van de laatste dagen veranderen daar helemaal niets aan, ook al lezen sommige commentatoren deze peilingen blijkbaar op een andere manier.

Wij zijn de mening toegedaan dat de verslechtering van het communautaire klimaat in vooral te wijten is aan de aanwezigheid van Bart De Wever (N-VA) en Olivier Maingain (FDF) aan de federale onderhandelingstafel. FDF en N-VA zijn de enige partijen die baat hebben bij een grote communautaire crisis. B-Plus meent dan ook dat deze partijen geen plaats hebben in federale onderhandelingen die net als doel hebben de huidige crisis te ontmijnen en het land bestuurbaar te maken. Samen vertegenwoordigen zij niet eens 5 % van de Belgische bevolking. De reden waarom FDF en N-VA mee kunnen aanschuiven is niet het mandaat dat hen door de kiezer werd gegeven, maar wel het feit dat zij hebben kunnen profiteren van hun samenwerkingsverband met een grote, traditionele partij.

B-Plus roept de politieke partijen op om gehoor te geven aan de stilzwijgende meerderheid van de bevolking en snel uit het communautaire moeras te geraken door middel van een evenwichtige staatshervorming die erop gericht is om het dagelijks leven van de bevolking te verbeteren, wars van enig nationalisme of taalradicalisme. We wensen ook dat de onderhandelaars werk maken van de oprichting van een federale kieskring, die moet vermijden dat bij toekomstige regeringsonderhandelingen opnieuw een Vlaams en een Franstalig blok tegenover elkaar zullen staan.


Gilles Vanden Burre – Voorzitter
0473.65.26.78

Tony Vande Calseyde – Ondervoorzitter
0477.44.51.85

Nicolas Parent – Ondervoorzitter
0497.17.20.57

Luk Ryckaert – Politiek Secretaris
0476.41.34.15

# 02/09/2007 à 23:34 Happy Birthday Dear Paola
Leve de Koning en de Koningin

Paola viert verjaardag
reuters

BRUSSEL - Zowat 800 mensen, die allen actief zijn in de bescherming van kinderen in moeilijkheden, waren zondag uitgenodigd op het kasteel van Laken voor een feest ter ere van de zeventigste verjaardag van koningin Paola. De feestelijkheden gingen van start met een wandeling in het park.

Het lot van kinderen in moeilijkheden ligt de koningin na aan het hart. Tot de genodigden hoorden onder meer vertegenwoordigers van Child Focus en Paul Marchal, de vader van de ontvoerde en vermoorde An.

Op koningin Fabiola na, tekende de hele koninklijke familie present. Prins Filip en prinses Mathilde sloten de wandeling af. Ook de koning wandelde met behulp van een wandelstok even mee aan de zijde van de koningin. Koning Albert werd eind juni geopereerd aan de heup.

De wandeling werd gevolgd door een spektakel en een verjaardagstaart in de koninklijke serres. avb

NIEUWSOVERZICHT
Binnenland
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site