STEUN AAN KIM GEVAERT

Auteur  
# 29/09/2007 à 01:05 Jan Devreese
Proficiat KIM voor uw steun aan de petitie REDESOLIDARITEIT.

Wat ik heb gelezen op uw internet blog is ongelooflijk ... mensen die zo radicaal zijn ... het is ondenkbaar en onaanvaardbaar.

Belgie is een democratie !!!

Ik wil U steunen en ook feliciteren voor uw uitstekende resultaten.

GELEZEN IN DE STANDAARD

Vlaams-radicalen bestormen website van Kim Gevaert
Uit het archief26/09/07: Vierhonderd BV's komen op tegen splitsingshype

Externe links bij dit artikelwww.reddesolidariteit.be
www.kimgevaert.be

Web TV'Sire, er zijn nog heel veel Belgen'

De handtekening van atlete Kim Gevaert onder de antiseparatistische petitie 'Red de Solidariteit' heeft heel wat misnoegde Vlamingen naar het internetforum van Gevaert geleid.

'Wie voor België is, is tegen Vlaanderen (...) Hier ben je niet meer welkom', 'Ik kan geen fan blijven', 'Waarom zou de Vlaamse overheid u nog steunen?' of 'Ik kan niet meer voor u supporteren' zijn maar een paar van de commentaren. Er zijn ook veel fans die het voor Gevaert opnemen.

Vrijdagmiddag liet Gevaert door haar manager Evert Maeschalck een persbericht verspreiden als reactie op de heisa. 'Het is nooit Gevaerts bedoeling geweest om als boegbeeld van deze campagne te worden uitgespeeld. Wel is het zo dat Kim een groot voorstander is van solidariteit en verdraagzaamheid. Hiermee wenst ze deze discussie te beëindigen en zich weer te concentreren op wat ze echt graag doet: atletiek.'

Gevaert won onlangs met twee Nederlandstalige ploeggenoten (Hanna Mariën en Elodie Ouedraogo) en de Franstalige Olivia Borlée brons in de 4 x 100 meter tijdens het wereldkampioenschap. Ze is onder meer gevoelig voor verdraagzaamheid omdat haar vriendin-collega Ouedraogo van Afrikaanse afkomst is, net als haar vriend Djeke Mambo. Een communautair profiel heeft ze zich nooit aangemeten. Ze spreekt ook nagenoeg perfect Frans.
# 29/09/2007 à 11:15 Jan Devreese
De petitie REDDESOLIDARITEIT is tegen de splitsing van de solidariteit et tegen de splitsing ban Belgie.

Het is letterlijk geschreven en gezegd op de vrt.

LEVE KIM GEVAERT

LEVE BELGIE

LEEF ONS LAND
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site