BINNENKORT 100.000 HANDTEKENINGEN

Auteur  
# 20/10/2007 à 21:59 Michel Raskin
bIENTÖT 96.000 SIGNATURES avec les SMS 1000 et les pétitions que Madame Houard reçoit paraît-il par centaines chaque jour et surtout de Flandres, nous devons approcher les 100.000.

POURRIEZ_VOUS CONFIRMER VOS CHIFFRES MADAME HOUARD MERCI
# 21/10/2007 à 10:43 Jan de wachet
Hoevelle, binnekort 100.000 hantekeningen.

Proficiat aan de organisatrice
# 21/10/2007 à 21:35 Jan
Marie-Claire, begin maar al met die Nederlandse lessen!

100.000 en we stoppen niet!

MARS OP BRUSSEL!!!

LEVE BELGIË!!
# 22/10/2007 à 09:47 Léon Jadin
Jusqu'à présent, Bert, je faisais l'effort de t'écrire en néerlandais car bien que nous ne fussions pas du même avis et que le plus souvent tes avis étaient simplement grossiers, je te respectais. Ici tu vas trop loin, ceux qui profèrent de telles insanités perdent, pour moi, le droit à la citoyenneté. Comme certains anciens des mouvements nationalistes flamands qui ont pactisés avec les allemands pendant l'occupation, tu es un incivique.
Moi je ne me cache pas derrière un prénom pour te dire ce que je pense de toi et de ceux qui tiennent des discours extrèmistes
# 22/10/2007 à 21:53 Michel Raskin
Bonjour Monsieur Jadin,

Je tiens à partager votre avis.

Le Belgie barts de ce Bert est purement scandaleux.


VLAAMSE BLOK BARST !!
# 22/10/2007 à 21:57 Marie-Claire
plus de 100.000

dimanche, avec les pétitions papier, sms et signatures sur le net, nous étions déja à 103.636 signatures!!!

Vive notre pays!
# 22/10/2007 à 23:02 ff
NON NON NON NON NON
Stop komedie!

NON NON NON NON NONHet vredespact van Didier Reynders is in de kern een oorlogsverklaring aan het streven naar meer Vlaanderen. De voorwaarden die Didier Reynders stelt voor een staatshervorming en de splitsing van BHV zijn totaal onaanvaardbaar. Het Comité Vlaanderen Onafhankelijk zegt vijf keer NON, zoals wij van mevrouw Milquet geleerd hebben.

NON aan de federale kieskring

Een federale kieskring invoeren gaat in tegen het fundamentele zelfbeschikkingsrecht dat Vlaanderen wil. Dat zal onvermijdelijk leiden tot nog meer spanningen, conflicten, onduidelijkheid en slecht bestuur. Vlaanderen zal zich tot uiterste verzetten.

NON aan de paritaire senaat

Een paritaire senaat betekent een zoveelste grendel op onze Vlaamse meerderheid en een hinder voor het implementeren van een Vlaamse visie. Vlaanderen moet dus betalen en zwijgen.

NON aan extra geld voor Brussel

Brussel heeft een heilzame incubatieperiode nodig. Daarom moet Brussel in de wacht geplaatst worden. Eerst moet de autonomie van Vlaanderen en Wallonië geregeld zijn. Pas daarna kan Vlaanderen met Brussel praten met het oog op de realisatie van een effectieve belangengemeenschap. De voorwaarde is dat Brussel zich ondertussen duidelijk inspant om tegemoet te komen aan de politieke, taalkundige en economische behoeften van Vlaanderen.

NON aan de herfederalisering van bevoegdheden

Vlaanderen wil België niet behouden. Vlaanderen wil zo snel mogelijk onafhankelijk worden. Daar is nu potentieel al een meerderheid voor. Didier Reynders doet er goed aan Wallonië voor te bereiden op de onafhankelijkheid. Vlaanderen is bereid Wallonië daarbij te helpen met een zinvolle maar uitdovende tegemoetkoming.

NON aan een onderhandelde splitsing BHV

Voor de splitsing van BHV wenst Vlaanderen geen prijs te betalen zoals alle Vlaamse partijen bij herhaling hebben bevestigd. Er is dus niets – zelfs geen suiker - om over te onderhandelen. De Vlamingen moeten BHV zelf splitsen via het normale spel van de meerderheid. En laat desnoods de alarmbel maar rinkelen: dat is een uitstekende test. Mogelijk de laatste.

STOP de huidige onderhandelingsstrategie!

Stop de reeds maandenlange komedie die slechts naar langdurige ellende leidt. De politieke realiteit van iedere dag leert ons dat Vlaanderen en Wallonië volledig onafhankelijk hun eigen toekomst moeten bepalen zonder de hinderlijke structuren van de Belgische staat. Daarover moet nu worden gepraat.

OPROEP

Het Comité Vlaanderen Onafhankelijk roept alle Vlaamse verenigingen en organisaties op om samen op pluralistische basis een Onafhankelijkheidsconferentie voor te bereiden. Samen aan de slag zoals het hoort.
Répondre à ce message

Vous n'êtes pas autorisé à poster un message sur le forum.

Créer un site gratuit avec e-monsite - Signaler un contenu illicite sur ce site